Новото вдъхновение за писането на , които се заиграват с темата

...
Новото вдъхновение за писането на , които се заиграват с темата
Коментари Харесай

Стивън Кинг планира да напише книга за пандемията

Новото ентусиазъм за писането на , които се заиграват с тематиката за ковид, към този момент е заразило Маргарет Атууд, Гари Щейнгарт, Джон Гришам и Дейв Егърс, а последният публицист, който е евентуално също да се поддаде изкушението да написа за новия международен смут е . Съобщението той направи в шоу на актрисата Упи Голдбърг.

„ Искам да напиша книга за самия ковид. Да прегледам събитията от 2020 година и да видя по какъв начин ще наподобяват като разказ. Няма да бъде по никакъв начин елементарно “, показа Кинг в изявлението.



По думите на „ краля на ужасите “ пандемията към този момент се е намесила самоуверено даже в наличието на новата му книга „ Били Съмърс “, пусната в продажба тази седмица.

Според сюжета в книгата, героите са отишли ​​на круиз, само че в действителността, в която живеехме през 2020 година, те не биха могли и да се замислят за сходни дейности заради рестриктивните мерки, въведени против пандемията. Наложила се е корекция в последния миг, тъй че в книгата събитията се развиват през 2019 година и звучат по-реалистично.

Едно обаче е несъмнено - пандемията от ковид към този момент има силата да се набърква даже в литературния свят, като трансформира сюжети, подхлъзва герои и основава своя лична история, с която човечеството е длъжно да се преценява.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР